Anchetă a Inspectoratului Școlar în cazul elevului bătut de un coleg

copil batutCazul elevului de 14 ani, din Corlăteni, bătut și umilit de un coleg de clasă datează din luna noiembrie a anului trecut. Cel puțin asta susțin reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, care au declarat că acest caz este deja monitorizat și ținut sub observație. Mihaela Huncă , inspector general al IȘJ, a declarat că urmare a declarațiilor făcute de părinții elevului în spațiul public, a fost declanșată o nouă anchetă la școala din localitate.

like facebookNu este un caz nou. Echipa Inspectoratului Școlar a fost încă din luna martie acolo și am înțeles că incidentul s-a petrecut în noiembrie. Se monitorizează și cei de la unitate de învățământ au primit consiliere privind monitorizarea și gestionarea cazului. Noi am cerut încă de ieri (nr. miercuri) o informare atât din partea conducerii școlii, cât și a oamenilor implicați în acest caz. Inclusiv Direcția pentru Protecția Copilului a fost implicată în gestionarea și monitorizarea cazului”, a declarat Mihaela Huncă.

Bătăile avea loc la şcoală, mai ales în pauzele dintre orele de curs. Părinţii săi au aflat de umiliţele la care este supus copilul lor de la un vecin ce le-a arătat un clip postat pe internet chiar de către agresor. Ulterior aceştia au făcut plângere la Poliţie şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *