Liviu Axinte: Nu cred că se va mai face concurs pentru directori până la sfârșitul anului școlar

liviu axinteConcursurile pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar se vor organiza cel mai probabil în toamnă. Cel puțin asta susțin reprezentanții sindicatelor locale din învățământ, care spun că Ministerul Educației a demarat în acest moment concursul pentru funcțiile de inspector școlar general în județele unde nu au fost fixați oameni pe post, procedură care durează până la sfârșitul lunii mai, după care vor avea loc concursurile pentru inspectorii adjuncți.

like facebookAvând în vedere că acest concurs durează până pe 31 mai, eu nu cred că se va mai face concurs pentru directori până la sfârșitul anului școlar. Nu văd normal să organizezi un concurs pentru directori în iunie, când e final de an școlar”, a declarat Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învățământ Botoșani.

El spune că nici Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar nu a fost definitivată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *