FOTO Un medic din Botoşani publică imagini cutremurătoare din spitalul în care lucrează

spital saveni1Un medic botoşănean a avut curaj să publice imagini cu mizeria şi condiţiile inumane din spitalul în care activează. Este vorba despre Elena Cardaş ce a postat pe contul său de Facebook imagini cu Spitalul din Săveni, secţie exterioară a Spitalului Judeţean Mavromati. Medicul îl caracterizează ca un loc dezolant şi sălbatic, asemănat unui plato de filmare, dintr-un film cu fantome.

like facebook„Aceasta este fata nevazuta a spitalului unde muncesc. Saveni, 2016. E dezolant si salbatic, parca as locui intr-un platou de filmare la Hollywood, lipsesc doar fantomele. Ma simt ca Intr-un veac de singuratate al lui Garcia Marquez. Ierburile, pasarile, copacii, soparlele, furnicile isi recapata teritoriul de drept in fata omului care se da inapoi si nu mai vrea sa continuie visul cuiva care a luptat poate in Razboiul pentru Independenta. Stiu ca o sa ma judecati pentru ce voi spune, dar independenta aceea pentru care au murit la propriu oameni, nu aduce intotdeauna numai lucruri bune. Noi, cei ramasi vii, nu prea am stiut ce sa facem cu ea”, susţine Elena Cardaş.

spital saveni2spital savenispital saveni3spital saveni4spital saveni5spital saveni6spital saveni7spital saveni7spital saveni8spital saveni9spital saveni10

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *