Copil bătut la şcoală. Poliţia a declanşat o anchetă

copil batutUn copil de 14 ani dintr-o şcoală din Botoşani este lovit cu pumnii şi ameninţat de un coleg, în sala de clasă. Nu este vorba despre o joacă între copii sau despre un conflict izolat.

Se întâmplă zilnic, de aproape doi ani. Umilințele repetate au ieșit la iveală atunci când bătăușul s-a lăudat pe internet cu un film. Abia atunci copilul umilit le-a spus părinților că a ținut secret ce se întâmplă la școală din cauză că a fost amenințat cu moartea de bătăuș.

“Mă băteau în fiecare zi, fără niciun motiv. M-au văzut că tac din gură și dădeau în mine. Veneau, dădeau, plecau. În pauză iar dădeau în mine”, susţine  copilul agresat. Bătăile avea loc la şcoală, mai ales în pauzele dintre orele de curs.

Părinţii săi au aflat de umiliţele la care este supus copilul lor de la un vecin ce le-a arătat un clip postat pe internet chiar de către agresor. Ulterior aceştia au făcut plângere la Poliţie şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

like facebook“L-au strâns și în clasă de gât cu fularul, a venit și vânăt și cu ochiul umflat. Domnul director mi-a spus să îi zic soțului să meargă la școală să ia măsuri că băiatul e cam moale și îl bat toți prin școală”, a spus mama elevului.

Sursa: Observator

Vezi video aici

 

One thought on “Copil bătut la şcoală. Poliţia a declanşat o anchetă

  1. la ce scoala se intampla. cine este batausul. ce masuri au luat profesorii si directorul. parintii au fost sanctionati. va rog sa dati detalii si sa nu mai ascundeti aceste fapte. scoala , localitatea si profesorii care trebuiau sa rezolve aceste situatii si sa nu mai continue cu agresiuni. profesorii sunt partasi in sensul ca nu vor sa se afle incidentele pentru care si ei sunt raspunzatori. aceste fapte se intampla in timpul programului scolar unde profesorii sunt responsabili.profesorii de serviciu nici nu stiu ce responsabilitati au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *