Zi cu ghinion pentru Florin Țurcanu. Vezi ce veste proastă a mai primit fostul șef al CJ!

turcanu florinFostul șef al Consiliului Județean Botoșani a avut, miercuri, o zi extrem de proastă. După ce a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influență și spălare de bani, Florin Țurcanu a mai primit o veste proastă.

Curtea de Apel Suceava i-a respins acestuia cerere de înlocuire a măsurii de arest preventiv cu cea de arest la domiciliu.

Inițial, cererea lui Țurcanu a fost judecată de Tribunalul Suceava, însă judecătorii acestei instanțe au respins, vineri, această solicitare.

Fostul șef al CJ a contestat decizia, însă și de această dată cererea a fost respinsă, ceea ce va face ca acesta să rămână în arest preventiv.

like facebookTot miercuri procuriii DNA au dispus trimiterea în judecată a fostului şef al judeţului sub acuzaţiile de trafic de influenţă şi spălarea banilor, iar socrul său, Aristomel Anuşcă pentru complicitate la spălarea banilor.

Potrivit procurorilor, fostul preşedinte al CJ l-a determinat pe omul de afaceri Marcel Bârsan să îi construiască o casă pe numele socrului în schimbul prosmisiunii acordării unor contracte la primării şi CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *