Un tânăr fără permis s-a urcat la volan și a mers la Poliție. Era chemat pentru audieri în alte două dosare de conducere fără permis

razie politie rutiera trafic botosaniUn şofer a dat dovadă de un tupeu incredibil după ce a fost prins de două ori conducând cu permisul suspendat şi i s-a întocmit dosar penal, iar la audieri a venit tot la volanul unui autoturism. Cosmin Cătălin Mihai a fost prins pe 14 iulie 2015 conducând, cu permisul suspendat, un autotirism Audi pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Dorohoi. Pe 28 iulie a fost prins din nou conducând aceeaşi maşină pe străzile din Dorohoi.

like facebookI s-a întocmit dosar penal, iar când s-a dus la audieri, în data de 25 septembrie era programat la audieri la poliţie şi a venit la volanul unui VW Passat. Văzând sfidarea de care a dat dovadă poliţiştii au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost pus în libertate fiind cercetat sub control judiciar. Bărbatul a ajuns să fie condamnat, în primă instanţă, la şase luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *