Ce pedeapsă propun procurorii DNA pentru omul de afaceri care i-a construit casa lui Florin Ţurcanu!

anchetatori acasa la florin turcanu- casa de pe strada Pajistei - BotosaniÎn dosarul în care este judecat Florin Ţurcanu şi socrul său, Aristomel Anuşca, este anchetat şi omul de afaceri Marcel Bârsan. Primii doi au fost trimişi în judecată pentru trafic de influenţă şi complicitate la trafic de influenţă, ei nerecunoscând faptele de care sunt acuzaţi. De cealaltă parte, omul de afaceri a recunoscut faptele şi chiar l-a denunţat pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean ajutând astfel anchetatorii în anchetă.

El este acuzat de cumpărare de influenţă şi a solicitat, prin intermediul avocatului, încheierea unui acord de recunoaştere cu anchetatorii. Acest acord de recunoaştere i-ar aduce o pedepasă minimă prevăzută de lege pentru astfel de fapte, respectiv doi ani de închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii. Ulterior, judecarea dosarului este formală, instanţa urmând a-şi însuşi sau nu acordul de recunoaştere.

like facebookPotrivit anchetatorilor, Florin Ţurcanu i-a facilitat obţinerea unor contracte la primăriile Avrămeni şi Dângeni omului de afaceri şi i-a promis câştigarea unor licitaţii organizate la CJ, în schimbul construirii casei, la Lebăda, pe numele socrului său. Casa a fost construită cu o investiţiei a lui Marcel Bârsan de peste 270.000 de lei.

Florin Ţurcanu se află în arest preventiv de aproape trei săptămâni.

 

 

4 thoughts on “Ce pedeapsă propun procurorii DNA pentru omul de afaceri care i-a construit casa lui Florin Ţurcanu!

  1. numai tata evazionistilor si a hotilor Di costel panzaru de la ast panzaru dorohoi are legile lui tara lui prefectul lui face ce vrea nimeni nu vede nimic sau toti sunt mituiti de acest bandit international.

  2. are dreptate flori acest om e un pericol national dar nimeni nul vede sau aude,ia mitui pe toti si fura fara nici o jena luati masuri dl in masura sa faceti asta.

  3. are dreptate flori acest nenorocit scapat de sub control de autoritatile statului e cel mai mare bandit din ue aflat in libertate faceti ceva dl in masura sa faceti ordine financiara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *