Zeci de botoșăneni, infractori în alte state. Au ajuns să fure din Kazahstan, India sau Paraguay

tinar cu catuse pe mainiNumărul botoșănenilor care comit infracțiuni în țări străine crește semnificativ. Nu mai puțin de 58 de persoane din județul Botoșani au ajuns după gratii, în primele trei luni ale acestui an, după ce au comis infracțiuni pe teritoriile altor state precum Spania, Italia, Germania, dar și în țări precum  Kazahstan sau chiar India.

like facebookPotrivit informațiilor primite de la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Botoşani, în Spania au fost arestați 15 botoșăneni, Italia-11, Franța- șapte, Germania-trei,. Grecia-unu,  Kazahstan- doi, Cipru- doi, Suedia – doi, Polonia-unul, Marea Britanie-patru, Irlanda-unul, India-unul, Serbia-unul, Paraguay-unul.

În Kazahstan, cei doi botoșăneni au fost arestați pentru fapte de înșelăciune. Au mai fost arestați pentru furturi, accidente de circulație, crime. În Germania, doi au comis un jaf urmat de decesul victimei”, a declarat Viorel Gaidur, șeful Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Botoşani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *