FOTO Mitropolitul Teofan a botezat, duminică, copilul unui preot din Botoșani

IPS Teofan la botezul fiului preotului din Agaton- BotosaniMitropolitul Moldovei și Bucovinei a botezat, duminică, copilul unui preot din Botoșani. După ce a slujit la Mănăstirea Agafton, ÎPS Teofan a oficiat, alături de protopopul Lucian Leonte și de alți patru preoți, taina botezului pentru cel de-al cincilea fiu al preotului Florentin Urzică de la biserica din Agaton.

Botezul a avut loc în Biserica „Izvorul Tămăduirii” din Agaton, în prezența a zeci de rude și prieteni ai familiei preotului.

like facebookPreotul Florentin Urzică și soția acestuia, Maria, au decis ca numele de botez al fiului lor să fie Flavian. După ce a fost scos din cristellniță, micuțul a fost îmbrăcat în costum popular.

Potrivit cutumei, mitropolitul participă la botezul celui de-al cincilea copil al oricărui preot.

IPS Teofan- la botezul fiului preotului din Agaton- BotosaniIPS Teofan- la botezul fiului preotului din Agaton- BotosaniIPS Teofan- la botezul fiului preotului din Agaton- BotosaniIPS Teofan- la botezul fiului preotului din Agaton- BotosaniIPS Teofan- la botezul fiului preotului din Agaton- Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *