Liberalii au lansat candidatul la Primăria Mihai Eminescu. Liderii PNL, prezenți la eveniment

Slansare candidatura Aneta Gireada- Ipotesti- Botosani (1)PNL Botoșani și-a lansat, duminică, propriul candidat la funcția de primar al comunei Mihai Eminescu. Este vorba e primarul în exercițiu, Aneta Gireadă, care a fost relansată în competiția electorală, în ciuda zvonurilor privind o eventuală candidatură pentru această funcție a soțului său, deputatul Verginel Gireadă.

Lansarea candidaturii Anetei Gireadă a avut loc în amfiteatrul „Laurențiu Ulici” al Memorialului Ipotești, în preyența co-președinților PNL, Cătălin Flutur și Costel Șoptică, a președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, dar și a deputatului Cristian Roman.

like facebookLa eveniment au luat parte și peste 200 de localnici, membri, simatizanți sau susținător ai PNL sau Anetei Gireadă.

Se spune că în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie puternică, dar cred că poate fi și invers. În spatele unei femei puternice stă un bărbat puternic”, a spus, glumind, Aneta Gireadă.

lansare candidatura Aneta Gireada- Ipotesti- Botosani (1)

One thought on “Liberalii au lansat candidatul la Primăria Mihai Eminescu. Liderii PNL, prezenți la eveniment

  1. Ai grija D.Flutur si Turcanu tot acolo isi tinea sedintele,chefurile,si toate potlogariile pe care le-a facut,la acea primarie cancerul e in metastaza,calca cu grija……………………….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *