Concept unic în Botoşani: Salon de bronzat cu ultimele tehnologii şi servicii de albire a dinţilor

salon bunVesti bune pentru iubitorii de soare si bronz. Desi sezonul calduros inca nu a venit, ne putem obtine bronzul dorit cat si pretioasa vitamina D cu ajutorul aparatelor de bronzare din cadrul salonului Bronze&Smile, deschis de curand in Botosani pe strada Octav Onicescu, nr. 31 A( cladirea din sticla), care aduce pe piata locala cele mai noi tehologii in domeniu.

Conceptul Bronze&Smile, si anume acela de servicii de bronzare si albire dinti in acelasi cadru, este unul importat din alte tari ale Uniunii Europene, unde se bucura de un real succes si s-a dorit diferentierea de traditional in ceea ce priveste saloanele de bronzare.
Bronze&Smile aduce aparate de bronzare si albire dinti Certificate de UE, aparatele deosebindu-se de cele existente pe piata din Botosani atat prin designul cat si prin dotarile tehnice:
aparat bronzat1HAPRO LUXURA X10- este un aparat tip pat (orizontal) ultimul pe piata si categoric cel mai sofisticat aparat, din gama Luxura.

Designul stilat și atractiv, dotările de lux și funcțiile adiționale pentru sporirea confortului oferă garanția unei experiențe de beauty la nivel înalt!

Cele trei trepte de intensitate a lampilor faciale iti permit de asemenea sa obtii un bronz asa cum ti-l doresti.
salon bronzat 2MEGA SUN 6900 Ultra Power CPI – orizontal – intruchipeaza designul viitorului in ceea ce priveste aparatele de bronzat, echipat de Shouder Tan ( sistem de bronzare a umerilor) permitand un bronz uniform.

Acest aparat vine la pachet cu un sistem Easy Care pentru clienţii care sunt la prima experienţă, acesta fiind un sistem de citire a pigmentului pielii pentru stabilirea condiţiilor de expunere.
salon bronzat 3MEGA SUN OPTIMA- vertical-este cel de-al treilea aparat de bronzat al salonului nostru, este unul de tip avangardist, cele 100 Boostere de colagen si vitamina D ducand sedintele de bronzare intr-o alta era, având efect antiaging şi hidratant.

„Bronze& Smile” nu este doar un salon de bronzare și albire dinti, dispunân de un spatiu de relaxare, intr-o atmosfera placuta, unde clientii pot servi o cafea, un fresh sau racoritoare. La calitatea bronzului se adauga si o gama variata de cosmetice pentru bronzare.
Bronze&Smile vine si in intampinarea clientilor care au un program de lucru mai extins fiind deschis de Luni-Vineri de la orele 9-22h si Duminica de la 10-18h.

„Ţinem foarte mult la informarea clienţilor înainte de a participa efectiv la şedinţa de bronzat. Le aducem la cunostinţa toate avantajele precum şi timpul de bronzare care le este recomandat”, au declarat Alina Ariciuc si Antonio Martins, administratorii salonului.
salon de bronzat 4A doua parte a serviciilor salonului vizează albirea dinţilor in cadrul cosmetic cu aparatură şi tehnică importată din Franţa. Clienţii au la dispoziţie două tipuri de şedinţe, una de 30 de minute şi una de 45 de minute, în funcţie de nuanţa dinţilor pe care o au acestia.
Efectele tratamentului sunt instant, iar durata ţine de obiceiurile zilnice ale fiecărui client. Se garantează minim două trepte de albire, însă se poate ajunge până la 12 trepte. La fiecare client se folosesc produse de unică folosinţă.

 

 

 

salon bronzat 9salon bronzat1salon-bronzat receptie

salon bronzat 5
salon bronzat 7salon bronzat 8salon bronzat6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *