(Video) Show incendiar la Botosani Shopping Center cu Andreea Bălan

andreea balan publicShow incendiar, vineri seară, în holul Botoșani Shopping Center susținut de focoasa Andreea Bălan, pe buzele tuturor acum grație unui dans inventat de ea, respectiv Zizi. Cântecul și dansul a fost lansat de maxim două săptămâni și deja a făcut milioane de vizualizări pe youtube.

Artista a fost impresionată, când mai mulți tineri din fața scenei i-a cerut, când nici bine nu începuse showul, să cânte piesa aceasta.

like facebook„Deja o știți? Și abia are două săptămâni de când a fost lansată. Dar o cântăm mai târziu”, a spus Andreea cu un păr foarte colorat continuandu-si apoi concertul.

andreea balan-2Concertul organizat cu ocazia Târgului de nunți de complexul comercial a adunat în jurul scenei circa două sute de tineri și a durat circa o oră, însă cam tot atâta i-a trebuit vedetei să aloce din timpul ei pentru autografe și fotografii făcute cu tinerii prezenți la spectacol.

Miscări lascive, opt ținute schimbate la aproape fiecare piesă cântătă, un duplex interesant între ea și sexoasele dansatoare ale sale. În timpul în care Andreea se schimba aproape de scenă, cele două dansatoare și celebrul Petrișor își împărțeau momentele coregrafice.

andreea balan -si petrisorConcertul a început cu apariția în scenă a dansatorilor îmbrăcați ca la carnavalul de la Rio pentru a-i face intrarea în scenă vedetei, jurat de câțiva ani la celebra emisiune „Te cunosc de undeva” de la Antena1.  Cum în seara spectacolului de la Botoșani, Petrișor și-a aniversat ziua de naștere, Andreea, spre finalul concertului, i-a cântat cu publicul mulți ani trăiască. Petrișor a avut și un moment coregrafic extrem de bine primit de publicul prezent.

Nu a lipsit din concertul artistei celebrul dans Zizi cântat prima dată de ea, apoi împreună cu oamenii din public care, deși erau foarte îngrămădiți, au reinventat mișcările din noul dans al Andreea, de data aceasta cu mâinile pe sus.

andreea balan - public-Spre finalul concertului înainte de celebrul dans, Andreea le-a amintit fanilor din Botoșani și de perioada când cânta în trupa Andre, interpretând melodia „Lasă-mă papa la mare”.

Concertul s-a incheiat cu o sesiune de autografe si fotografii care si aceasta a tinut circa o ora. Una dintre copilele care a vrut sa se fotografieze cu Andreea Balan si -a luat autograf pe propria chitara.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *