Pe cai mari! Omul de afaceri care l-a denunțat pe Țurcanu încheie două contracte cu bani publici

statie de beton cornels floor botosaniOmul de afaceri care l-a denunțat pe fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Botoșani în dosarul care privește construcția casei de la Lebăda a semnat, de curând, două contracte importante cu bani publici.

Firma Cornell’s Floor SRL Botoșani, patronată de Marcel Bârsan, a semnat, zilele trecute, contracte pentru derularea unor lucrări în valoare de peste 4,5 milioane de lei.

like facebookAstfel, firma lui Bârsan a încheiat un contract cu Primăria comunei Drăgușeni pentru realizarea unor drumuri agricole de exploatație. Este vorba de asfaltarea unor drumuri de acces agricole către ferme cu o lungime totală de 16,6 km. Investiția a fost estimată inițial la 4,09 milioane de lei, însă, în urma unei licitații câștigată de Cornell’s Floor SRL Botoșani, acesta va costa 3,79 milioane de lei.

Aceeași firmă, Cornell’s Floor SRL Botoșani, a câștigat și contractul pentru construcția unei săli culturale multifuncționale în satul Dumbrăvița din comuna Ibănești. La licitație au participat alte trei firmă, însă societatea lui Marcel Bârsan și-a ajudecat lucrarea la 880.000 de lei, în condițiile în care aceasta a fost estimată la 1,08 milioane de lei.

Marcel Bârsan este cercetat și el în același dosar cu Florin Țurcanu, fiind acuzat de cumpărare de influenţă. Bârsan este acuzat că, în schimbul unor promisiuni, ar fi dat bani pentru construcția casei de la Lebăda a fostului șef al CJ.

 

2 thoughts on “Pe cai mari! Omul de afaceri care l-a denunțat pe Țurcanu încheie două contracte cu bani publici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *