FOTO! Un botoșănean și-a „tunat” mașina special pentru a transporta țigări de contrabandă

masina cu tigari (3)Un bărbat din județul Botoșani a fost prins, miercuri, de polițiștii din Siret cu mașina burdușită cu țigări de contrabandă.

În Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român G. Micola, în vârstă de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoșani, conducând un autoturism marca Peugeot.  Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locuri special amenajate în podea, semiaripile față-spate, praguri și în bara de protecție spate, cantitatea de 4.200 pachete de ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.
like-facebook
Ţigările în valoare de 6.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Peugeot, în valoare de 13.500 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *