Fetiță rănită într-un accident rutier. Șoferul și-a văzut de drum

ambulanta accident noaptea botosaniUn tânăr de 25 de ani a accidentat un copil de 5 ani, iar după producerea faptei și-a văzut de drum. Accidentul a avut loc miercuri seară, când G. D. , din judeţul Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal, în localitatea Vicoleni, surprinde și accidentează o minoră în vârstă de 5 ani, din localitate, care se angajase în traversarea străzii, neregulamentar.

like facebookDupă producerea accidentului, conducătorul auto şi-a continuat drumul, neanunţând producerea evenimentului organelor de poliţie.

Ulterior, a fost identificat de poliţişti, pe raza comunei Ungureni. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, Ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorei, care a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Șoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *