Francisca vrea un posterior mai proeminent decât Kim Kardashian

franciscaLa numai o săptămână după ce şi-a lansat noul single OMG, Francisca, a cărei înfăţişare se poate confunda oricând a vedetei internaţionale Kim Kardashian, a fost surprinsă la medicul estetician. Se pare că artista îşi doreşte un posterior mai ferm şi mai proeminent decât al starletei americane.

Francisca i-a făcut luni după amiază o vizită doctorului Călin Doboş, a stat în cabinet preţ de o oră, iar prietenii apropiaţi susţin că au discutat despre tipul de implan de fese pe care artista îl va alege. Frumoasa botoşăneancă a intrat pe piaţa muzicală în urmă cu trei ani, atunci când a fost selectată pentru a participa la X Factor, ajungând până în semifinale.

like facebookDupă succesul de la X Factor artista a lansat două hituri, Piatra de pe inimă în colaborare cu Uddi şi Lacăt la inimă împreună cu Pacha Man, piese ce au intrgistrat fiecare, într-un timp record, mai bine de şase milioane de vizualizări pe YouTube.

Ultima piesă lansată de Francisca, în urmă cu o săptămâna, se numeşte OMG, şi duce cu gândul la prima dragoste, la acele momente tragi-comice în care te îndrăgosteşti poate de cine nu trebuie. Francisca urmează să facă şi un videoclip, însă asta după schimbarea de look pe care medicul estetician Călin Doboş i-o va face.

Sursa: Puterea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *