Leo Grozavu: Nu cred că FC Botoşani poate retrograda

leo grozavu cornel sfaiter si valeriu iftimeLeo Grozavu a fost prezentat oficial la echipă, miercuri, de către conducerea FC Botoşani. Tehnicianul a menţionat că a rămas prieten cu oficialii clubului, iar când l-au contactat a revenit pentru a ajuta prietenii „la greu”.

Revenit după şase luni la echipă are ca principal obiectiv este menţinerea în Liga I, însă obiectivul personal este locul I în play-out.

like facebook„Am revenit între prieteni. Am considerat oamenii din conducerea FC Botoşani, prietenii mei. Atunci când te cheamă un prieten, la greu, trebuie să răspunzi. La bine mai greu te cheamă. Sunt şi celalalte motive, cunosc şi foarte bine jucătorii, am o relaţie foarte bună cu marea majoritate din ei, am ţinut legătura cu ei. Am avut la Mediaş un obiectiv, am început şi nu vreau să se creadă că am plecat din cauza cuiva. Am plecat de la liga II la liga I şi mai sunt motive, dar nu vreau să intru în amănunte. Ţinta pe termen scurt rămânerea în prima ligă. Eu sunt foarte ambiţios, îmi plac provocările înalte, niciodată nu mă mulţumesc cu puţin. Pentru mine doar primul loc contează, aşa sunt eu. Nu îmi place să pierd. Nu vreau să înţeleagă cineva că vom face o tragedie dacă nu vom îndeplini obiectivul. Obiectul realist este rămânerea în prima ligă. Politica paşilor mărunţi este cea mai folositoare. Este un pic prea devreme să îmi dau cu părerea despre echipă. Azi am făcut primul antrenament, i-am văzut entuziasmaţi. Nu cred că FC Botoşani poate retrograda”, a declarat Leo Grozavu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *