Medicul venit de la Cluj pentru noul Compartiment de neurochirurgie: Am o datorie morală, să practic întâi neurochirurgia în țară

medic kiss petreCompartimentul de neurochirurgie de la Spitalul Județean va deveni funcțional la începutul lunii iunie. Medicul neurochirurg Petre Kiss a declarat că în cadrul acestui compartiment se vor rezolva problemele de diagnostic neurochirurgical și cele din patologia neurochirurgicală, care până acum erau direcționate către Iași. El a menționat că la Spitalul Județean ”Mavromati” se vor face inclusiv intervenții chirurgicale, însă nu vor fi asigurate urgențele majore.

Noul compartiment va avea zece paturi, unde vor lucra doi medici. Cel de-al doilea medic, Cosmin Apetrei, medic rezident în anul cinci, se va fixa pe post anul viitor.  Medicul Petre Kiss este originar din Cluj, însă a venit să practice medicină la Botoșani.

like facebookDoresc să practic neurochirurgie, iar după 13 ani de studii superioare am o datorie morală: să o practic întâi în țară. Sperăm ca echipa să crească”, a spus medicul Kiss.

Reprezentanții Spitalului Județean susțin că deschiderea Compartimentului de neurochirurgie reprezintă o realizare pentru spital și pentru pacienții botoșăneni.

Nu multe spitale din România au compartiment de neurochirurgie. Acest compartiment înseamnă mult pentru urgențele din Botoșani”, a menționat Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean.

salon neurochirurgie

neurochirurgie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *