Zeci de mesaje de condoleanţe postate de prieteni în memoria tânărului mort în Italia

alex tatarciucPrietenii sunt şocaţi de vestea fulgerătoare a morţii tânărului, de 21 de ani, într-un tragic accident petrecut în Italia. Zeci de mesaje îndurerate au fost postate pe reţelele de socializare în memoria lui Alex Tatarciuc.

„Ai lăsat în urmă o suferință prea mare,noi prietenii simțim că ni se rupe sufletul de durere,dar sufletul părinților tăi …Nu se poate exprima în cuvinte,ceea ce simțim . Ai fost un înger, acum ce poți să mai fii acolo ,sus ? In ce persoane să te căutam? Tu esti de neînlocuit. Oricine se uita în ochii tăi, putea să simtă cât de mare îți este sufletul. Cine ne mai oferă un zâmbet, din inimă. Un zâmbet, cald..ce conta pentru tine ,cum te simțeai..lasa’i problemele tale . Si te concentrai asupra celorlalți. Cum să umplem golul? Chiar dacă unele persoane încerca, sa facă nu reusesc. Pentru că în momentul când inchidem telefonul..doar tu apari..încă credem că e un vis..Nu vrem nici nu putem să credem ca e adevărat, nu ne lasă sufletul ! Urla sufletul în noi de durere,încercăm să ne dăm sfaturi reciproc . Dar după ne oprim,pentru că suntem socati, de unde sfaturi, de unde putere . Vestea asta,ne’a lăsat fără nimic. Nici lacrimii, nu mai sunt ! Nu pot să zic Dumnezeu să te ierte,pentru că nu are de ce ! Rămas bun,suflet curat!”, se arată într-o postare. 

like facebookPrietenii săi îşi vor lua rămas bun, miercuri, de la tânărul din Botoşani.

„Acel băiat mereu cu zâmbetul pe buze, ala care nu se supăra pe tine nici daca iai face si ceva foarte rau..
Atâtea clipe petrecute cu tine, atâtea râsete impreuna, chiar şi plansuri, atâtea dimineți cu micul dejun primit de la aceasta persoana la care nici nu te asteptai!
Se spune ca Dumnezeu alege cele mai frumoase flori, si uite ca si acum a fost aşa..
Nu cred ca cineva te va uita indiferent de defectele care le aveai, pentru ca nimeni nu e perfect..
Odihneşte-te in pace suflet bun, nu te voi uita”, spune o fostă prietenă a tânărului

FOTO Un tânăr din Botoşani a murit într-un accident cumplit în Italia

„Cred ca nimeni nu are cuvinte ca sa exprime toata durerea si golul care ne lai lasat in suflete!
Ai grija de noi de acolo sus! Noi de aici ne vom aminti de tine, asa cum ai fost mereu, cu zambetul pe fata indiferent de orice! Dumnezeu sa te ierte!”, se mai arată într-o altă postare

 

„Au plecat dintre noi in floarea vietii, au fost buni prieteni si acum s.au reintalnit la scurt timp niste oameni superbi , niciodata nu le lipsea zambetul de pe fata , acolo sus sper si ma rog la Dumnezeu, sa va fie mai bine ca pe pamant , Dumnezeu sa va odihneasca in pace , pe tine FRATE si pe tine PRIETEN drag!”, mai spune un prieten.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *