FOTO Leo Grozavu a revenit la FC Botoşani: Este o altă provocare

leo grozavu la fc botosani1Leo Grozavu a revenit la FC Botoşani la o jumătate de an după ce a fost demis.

Tehnicianul de la Gaz Metan Mediaş a menţionat că abia luni seară a fost sigur că va reveni la fosta sa echipă, după ce oficialii din Mediaş au acceptat despărţirea.

like facebookAntrenorul a spus că obiectivul la FC Botoşani este ocuparea primului loc în play out. Acesta şi-a cerut scuze şi faţă de suporteri, după despărţirea de anul trecut.

„Să fiu sincer, nu m-am gândit la o astfel de revenire la FC Botoşani pentru că nu a trecut foarte mult timp de când am plecat. Ce pot leo grozavu la fc botosanisă spun? E bine să fii regretat! Am discutat anumite lucruri cu acţionarii, nu puteam veni aşa, neinvitat. Am fost invitat şi am venit. Nu am semnat încă contractul. Nu risc revenind aici. E o altă provocare. A mai trecut jumătate de an, încă o experienţă acumulată. E un risc şi să mergi pe stradă. Antrenorul e ţinut doar de rezultate. Ştiu că mă aşteaptă o treabă importantă, nu neapărat dificilă pentru că de fiecare dată când am venit încrezător a ieşit treaba. Nu este un moment foarte greu. E un moment mai dificil dar se poate trece peste el. Eu am venit să facem o treabă bună, iar obiectivul meu imediat este locul unu în play-out”, a declarat Leo Grozavu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *