Valeriu Iftime: Îmi pare rău că l-am adus la echipă pe Pustai

valeriu iftime si cornel sfaiter fc botosaniValeriu Iftime a anunţat după meciul câştigat cu ACS Poli Timişoara că antrenorii secunzi ai FC Botoşani şi-au făcut treaba şi că dacă ar fi avut licenţa PRO puteau fi o variantă. În ceea ce îl priveşte pe Cristi Pustai oficialul a menţionat că îl pare rău că l-a adus la echipă. Potrivit acestuia la Craiova meciul a fost pierdut dintr-o greşeală tactică, iar un alt reproş făcut fostului tehnician a fost lipsa punerii în valoare a mijlocaşului Cabrera. Iftime a menţionat că în prezent aşteaptă o semnătură din partea celor de la Mediaş pentru ca Leo Grozavu să preia din nou FC Botoşani.

like facebook„Am avut mari emoţii. După ultima izbândă negativă de la Craiova, m-am gândit că pot fi încă timoraţi. Am avut şi un pic de noroc. Acum să fim serioşi, nici Timişoara nu este o mare forţă. Am jucat fotbal, am fost inventivi. S-a văzut unul din fotbaliştii la care eu ţin foarte mult şi care se numeşte Cabrera. Am muncit o iarnă întreagă să-i spun domnului Cristi Pustai să-l bage în echipa asta. I-am spus că este cel mai bun număr 10 pe care îl avem noi şi s-a văzut cum joacă un copil care ştie fotbal. La Craiova am pierdut dintr-o super prostie tactică. La Voluntari am avut meciul în mână. Cu şase puncte eram pe locul I. Avem fotbalişti şi sper să ne bucurăm la final de campionat. Dacă Alin Bejan avea licenţă, putea fi una din variante. Şcoala o faci când trebuie. Ei sunt nişte băieţi extraordinari. E şi meritul lor. Cornel a fost directorul principal al acestei echipe în seara asta. A stat zi de zi aici. Alin Bejan şi Alin Bordeanu sunt doi oameni capabili. Singurul botoşănean cu licenţă Pro este Vali Bordeanu pe care să nu credeţi că la fiecare schimbare de antrenor nu-l căutăm. Prima dată nu am vrut să-l expunem foarte tare. Este oricând o soluţie ”, a declarat Valeriu Iftime.

2 thoughts on “Valeriu Iftime: Îmi pare rău că l-am adus la echipă pe Pustai

  1. D-le FINATATOR cu tot respectul va rog sa revedeti inregistrarea de la Craiova(cred ca exista)si ve-ti vedea ca la 1-0 pt.Botosani am ratat din 3-4m dupa 1-1 in min.88 am ratat din 2m,CONSIDERATI CA DIN CAUZA TACTICI GRESITE sau din cauza unei tehnici deficitare a jucatorilor din atac??!!In meciul cu Timisoara la 1-0 am ratat doua mari ocazii pentru a gafa in aparare si sa fim egalati.Noroc de repriza a 2-a in care oaspetii au cedat fizic dar mai ales psihic.Referitor la echipa noastra cred ca trebuie sa schimbati modul de GANDIRE in cooptarea de jucatori astfel incat valoarea echipei sa creasca si sa ne situam in clasament mai sus.CRED CA EUFORIA A TRECUT urmeazaCSMS Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *