Petre Grigoraș: Am făcut niște greșeli copilărești. FC Botoşani ne-a predat o lecţie

grigoras acs poli timisoaraAntrenorul ACS Poli Timișoara nu a putut avea o explicație pentru înfrângerea cruntă suferită la Botoșani. Petre Grigoraș a spus după meci că elevii săi nu au nici o scuză pentru înfrângere, nici măcar drumul lung.

like facebookTehnicianul a menţionat că nu a înţeles ce s-a întâmplata după pauză, când elevii săi au primit cinci goluri, deşi ei marcaseră înainte de pauză şi aveau un moral bun la ieşirea de la vestiare.

„În seara asta a mers Botoşaniul. Îi felicit pentru victorie, pentru angajament pentru dorinţă pe parcursul jocului. A fost o lecţie predată nouă, mai ales în partea a doua. Noi am ieşit de la vestiare mulţumiţi cu acel 1-1 şi am făcut câteva greşeli copilăreşti. După golul doi totul s-a năruit. Este o lecţie pe care trebuie să o învăţăm, cum să jucăm cu cuţitul la os. Botoşaniul era într-o situaţie delicată, aproape ca şi a noastre. Am spus că este un meci crucial pentru noi şi un meci de egalitate ne-ar fi păstrat distanţa faţă de ei şi faţă de Chiajna. Cu această înfrângere moralul este la pământ şi cu cât se scurg etapele, este greu să revii. Mi-aş dori şi eu să ştiu ce s-a întâmplat la pauză, dar jucătorii au timp să reflecteze 16 ore pe drumul de întoarcere”, a declarat Petre Grigoraş.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *