Diagnostic şoc pentru cunoscutul artist Daniel Relenschi. El are nevoie de ajutorul semenilor

Daniel RelenschiCunoscutul artist botoşănean Daniel Relenschi, cel care a creat prima pictură 3D pe asfalt din România şi artist din pictor din lume care a reuşit să facă un tablou tridimensional în ulei, a fost diagnosticat, de curând, cu un cancer pe piele malign.

Diagnosticul a fost stabilit de medicii de la Institutul Oncologic din Iaşi, iar tânărul artist, de doar 28 de ani, are nevoie de ajutor. El are acum dureri de picioare şi nu se poate deplasa.

Acum sunt in Bucuresti, am venit pentru radioterapie, dar, din pacate, ca la multe spitale, aparatele sunt stricate ori nu sunt pe profilul afectiunii mele. De maine (n.r.- marţi) voi fi in Iasi pentru radioterapie”, a declarat, pentru BotoşaniNews, Daniel Relenschi.

like facebookArtistul botoşănean are în vedere efectuarea unui tratament în străiunătate, însă pentru asta are nevoie de fonduri, de circa 20.000 de euro, bani de care nu dispune.

pictura 3 D Daniel Relenschi„Voi face curand o campanie de strangere de fonduri pentru ca nu mai fac fata cheltuielilor cu tratamentele, indicat fiind sa ma tratez in afara tarii. Multumesc celor care imi ofera sprijinul fie el moral sau financiar. Sper ca nu v-am intristat, eu incerc sa ma pastrez pozitiv in ciuda problemelor, care zic eu ca o sa aiba o finalitate pozitiva”, susţine artistul.

Cei care intenţionează să îl susţină financiar pe Daniel Relenschi pot depune orice sumă de bani în contul mamei sale, Maxim Doina. Contul este RO46BRDE070SV37276290700 deschis la BRD Botoşani.

One thought on “Diagnostic şoc pentru cunoscutul artist Daniel Relenschi. El are nevoie de ajutorul semenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *