Alin Bejan: Mulţumim jucătorilor că prin „munca lor” ne-au adus în faţa mai multor finale

alin bejan si alin bordeianu fc botosaniAntrenorul secund al FC Botoşani, care a pregătit meciul cu ACS Poli Timişoara spune că principala vină pentru situaţia în care se află echipa este a jucătorilor. Alin Bejan a precizat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă că pentru FC Botoşani urmează zece finale din care trebuie să obţină minimum 17-18 puncte.

„Mulţumim jucătorilor că prin „munca lor” ne-au adus în faţa mai multor finale. Sper că ei sunt conştienţi de importanţa jocului şi sperăm ca în jocul de mâinesă reuşim să câştigăm prima finală din cele zece care au mai rămas. Atmosfera este bună, am reuşit să lucrăm mult la latura psihologică, ţinând cont că am pierdut cinci puncte în deplasare, în meciuri pe care le-am avut în mână. Sperăm că am învăţat din greşeli. Dacă reuşim să mai facem 17-18 puncte va fi bine”, a declarat Alin Bejan.

Colegul său de pe banca tehnică, secundul Alin Bordeianu a spus că la meciul cu Timişoara se gândeşte doar la o victorie, lucru ce trebuie ţintit la fiecare meci până la finalul campionatului.

„Aşteptăm să câştigăm meciul cu Timişoara, jucătorii să fie devotaţi şi să scoatem maxim. Nu a fost o presiune, suntem antrenori, suntem zi de zi cu jucătorii şi îi cunoaştem foarte bine. Este munca noastră de antrenori. Primul 11 îl vom stabili noi. Jucătorii au reacţionat foarte bine la antrenamentul de ieri, au pus în practică tot ce le-am spus şi s-au comportat ca nişte profesionişti. Nu vreau să ne gândim la un egal. De acum ne gândim doar la victorii”, a declarat Alin Bordeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *