VIDEO Un şofer beat a ajuns cu maşina într-un bar. Când au venit poliţiştii a făcut circ

masina izbita intr un bar3Un şofer a ajuns, sâmbătă după amiază, cu maşina într-un bar din municipiul Botoşani după ce s-a urcat băut la volan, iar maşina nu avea sistemul de frânare funcţional.

Florin B., de 53 de ani, a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice şi a vrut să îşi mute maşina, o Dacia Nova, în parcare, însă a pierdut controlul, din lipsa frânelor şi a ajuns în zidul unui bar din zona Pieţei Centrale.

like facebook” Eram în bar şi am auzit bubuitura şi ne-am speriat. El spune că a vrut să întoarcă şi nu a avut frâne, nu înţeleg ce a vrut să facă”, a declarat patronul barului.

masina izbita intr un bar1Impactul a speriat clienţii barului ce au ieşit afară, iar unul dintre vecinii ce au văzut întreaga scenă a sunat la poliţie. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au încercat să îl testeze cu aparatul etilotest, însă prima dată şoferul a refuzat.

Acesta a spus că nu se afla pe un drum public şi că doar îşi căuta un loc pe parcare, deşi barul unde s-a izbit era în afara parcării.

like facebookDupă ce i s-a adus la cunoştinţă faptul că refuzul recoltării probelor biologice este infracţiune, şoferul s-a răzgândit şi a acceptat să sufle în etilotest. Rezultatul a fost 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Maşina mea era parcată pe un loc de handicapaţi şi eu am vrut să o mut, că am locul meu. Nu cred că ceea ce am făcut eu este un lucru extraordinar, sunt alte lucruri”, a spus şoferul.

masina izbita intr un bar2masina izbita intr un bar4

 

4 thoughts on “VIDEO Un şofer beat a ajuns cu maşina într-un bar. Când au venit poliţiştii a făcut circ

  1. Am si eu o curiozitate..acesti politisti au studii? Sau au doar 8 clase? Cum sa-i spui omului ca-i mai „grav daca nu dati sange”??? ochelarii de soare fac parte din uniforma??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *