FC Botoşani negociază cu patru super antrenori pentru a-l înlocui pe Pustai!

cristi pustai fc botosaniFC Botoşani caută de urgenţă înlocuitor pentru Cristi Pustai, demis în urma rezultatelor slabe din ultima perioadă.

Conform unor surse din cadrul echipei, favoriţi pentru a-l înlocui pe Pustai sunt Leo Grozavu, Florin Marin, Ioan Andone şi Cristi Popovici. Patronul Valeriu Iftime e decis să anunţe numele noului antrenor în cel mult 24 de ore.

like facebookFC Botoşani se află în acest moment pe locul 6 în clasamentul play-out-ului, la doar două puncte distanţă de locurile care retrogradează direct. Moldovenii au obţinut în play-out doar patru puncte.

Sursa: Look Tv.ro

3 thoughts on “FC Botoşani negociază cu patru super antrenori pentru a-l înlocui pe Pustai!

  1. Desigur „GOZAV..U”si pentru aducere de jucatori…!!??Istoria se repeta cand jucatorii nu dau gol din 2 m singuri cu portarul,responsabil este antrenorul,dar cand jucatorii sunt adusi de PRESEDINTELE DE CLUB(specialist in comertul cu alcol si DOCTOR in „fotbal”)tot antrenorul este de vina??!!Pot avea cel mai mare PROFESOR,daca valoarea ëlvilor ëste mediocra nu vom participa la OLIMPIADE.In CONDUCEREA CLUBULUI NU AVETI UN SPECIALIST IN FOTBAL??Atunci cine verifica daca planificarile sunt bune si puse in aplicare la antrenament ??!!

  2. cel mai bun este F marin ptr 10 etape care mai sunt si apoi de la vara ori ramane ori pleaca grozav si popovici sunt antrenori de liga a 2 andone este prea scump ptr noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *