Cornel Şfaiţer: La meciul cu Timişoara vom avea un nou antrenor pe bancă

cornel sfaiter fc botosaniPreşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a menţionat că nu este în obiceiul echipei de a se despărţi de antrenori după o perioadă aşa scurtă de timp, însă nu se mai putea răbda cu jocul prestat de echipă la ultimile meciuri. Oficialul amenţionat că dacă această criză ar fi venit cu câteva etape înainte de finalul sezonului regulat se mai putea oferi un răgaz conducerii tehnice, însă cu 10 etape înainte de finalul play out nu se mai poate vorbi de aşa ceva.

like facebook El a menţionat că despărţirea de Cristi Pustai a fost una amiabilă, ca de altfel toate despărţirile de antrenori şi că deja are câteva variante pentru banca tehnică. Antrenamentul de sâmbătă va fi condus de secundul Alin Bejan care a rămas alături de Alin Bordeianu pe banca tehnică, iar duminică se va prezenta un nou antrenor pentru a pregăti meciul de luni cu Timişoara.

„Am avut o discuţie încă de joi seară cu Cristi Pustai, Am stabilit pentru vineri o întâlnire unde am decis să se despărţim. Ne pare rău că după o perioadă aşa scurtă, nu stă în firea FC Botoşani, însă în ultimile etape jocul nu ne-a mulţumit. Până duminică vom căuta un nou antrenor, avem câteva variante şi sunt sigur că ne vor contacta tehnicienii, iar până atunci Alin Bejan se va ocupa de pregătire. Avem încredere în el pentru că are experienţă şi am vorbit şi cu jucătorii şi le-am spus să se implice 200% pentru meciul cu Timişoara pentru că este ca o finală”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *