Un bărbat a violat o bătrână. În faţa anchetatorilor a spus că a fost sedus, însă nu s-a excitat

arestatCaz incredibil petrecut într-o localitate din judeţul Botoşani, după ce un bărbat a violat o bătrână de 77 de ani. Mihai Manoilă, de 53 de ani, din satul Zlătunoaia, comuna Lunca obişnuia să o ajute pe vecina sa cu treburile prin curte.

Aşa s-a întâmplat şi în luna august anul trecut când femeia l-a rugat să îi aducă o găleată cu apă. Bărbatul s-a conformat şi i-a adus, iar la întoarcere bătrâna la cinstit cu un pahar de ţuică. Apoi femeia s-a întins pe un bat să se odihnească.

Manoilă a venit şi i-a cerut bani de ţigări şi când a fost refuzat a tăbărât peste ea şi a violat-o. În faţa anchetatorilor nu a recunoscut fapta ci a venit cu o cu totul altă variantă spunând că de fapt femeia a încercat să îl seducă punându-se pe pat şi depărtându-şi picioarele, însă el a rezistat tentaţiei şi a pus reclamaţia făcută de femeie pe seama alcoolului ce ar fi fost consumat de victimă.

like facebookProbele aduse în dosar l-au contrazis pe bărbat ce a ajuns să fie condamnat la o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare. Sentinţa nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *