FOTO Șef nou la ISU Botoșani: Colonelul Radu Anton a predat drapelul de luptă noului comandant

predare drapel isu radu anton 1Ceremonie militară, vineri, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani. Colonelul Radu Anton a predat drapelul de luptă către col. Cristian Mihail Amarandei, noul șef al instituției. La ceremonie au participat oficialităţi locale, şefi ai altor structuri ale Ministerului de Interne de la Botoşani, respectiv Ministerului Apărării, precum și col. Gabriel Benone Duduc, şef al Direcţiei de prevenire din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

like facebookRadu Anton a ieșit la pensie, iar la cârma instituției a fost timp de zece ani. El a declarat că momentul predării ștafetei este unul ”cu încărcare deosebită”.

Nu este o farsă. Astăzi, 1 aprilie 2016, cu adevărat se transferă comanda inspectoratului. Sunt convins că veți rămâne aceeași structură de forță, aceeași structură disponibilă 24 de ore din 24, șapte zile din șapte și 365 din 365 de zile, disponibili pentru concetățenii noștri. Predau comanda cu satisfacția muncii făcute nu numai fizic și intelectual, dar și cu sufletul. O să duc dorul relațiilor de muncă de aici”, a spus Radu Anton.

Reprezentantul IGSU a lăudat activitatea fostului șef al ISU Botoșani.

Activitatea domnului colonel este greu de a fi descrisă în puține cuvinte. El reprezintă un reper prin deosebita răspundere față de viețile subordonaților, prin exercitarea actului de comandă”, a afirmat Gabriel Benone Duduc.

Noul șef al ISU a fost numit cu delegație timp de șase luni, până la organizarea unui concurs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *