Femeie prinsă cu țigări de contrabandă. Au fost descoperite de câinele polițist Nafaxa

tigari cainePoliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Dorohoi – I.T.P.F. Iasi au descoperit, cu ajutorul câinelui Nafaxa, aproximativ 4.500 ţigarete de contrabandă în valoare de peste 2000 lei, ascunse in diferite locuri (în bord, podul pedalier, torpedou şi portbagaj) într-un autoturism marca Daewoo Espero condus de un cetatean roman.

like facebookÎn data de 30 martie, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, judetul Botosani, acţionând în baza unor informaţii, au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă.

În jurul orei 23.00, o patrulă a poliţiei de frontieră a oprit pentru control, la intrare în localitatea Dorohoi, un autoturism marca Daewoo Espero, înmatriculat în judeţul Botoşani, despre care se deţineau informaţii că este folosit pentru transportul ţigărilor de contrabanda. Autovehiculul era condus de cetăţeanul român Ioan S., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani, avand ca pasagera pe Marinela S., cetăţean român în vârstă de 44 de ani.

În urma controlului amănunţit efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, cu ajutorul câinelui poliţist Nafaxa, ascunsă în bordul, podul pedalier, torpedoul şi portbagajul autoturismului cantitatea totală de 4.440 ţigarete mărcile „Kent”, „Rothmans” şi „Chesterfield”, cu timbru de acciză R. Ucraina, în valoare de aproximativ 2055 lei.

Marinela S. a declarat că ţigările îi aparţin şi le-a achiziţionat din judeţul Suceava pentru consum propriu.

Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *