Vezi ce au constat inspectorii ITM în cazul primăriţei acuzate că a lovit o angajată

primar Calarasi, Elena VrajotisReprezentanţi Inspectoratului Teritorial de Muncă au declanşat o anchetă după ce o primăriţă din judeţul Botoşani a fost acuzată că şi-a lovit o angajată.

În urma controlului efectuat la primăria comunei Călăraşi de către inspectorii din cadrul serviciului Sănătate şi Securitate în Muncă al Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani s-a constatat, din dovezile prezentate, că fapta semnalată de către Maria Ciobanu, referitoare la violenţa fizică, nu poate fi încadrată în categoria accidentelor de muncă ca urmare a unei agresiuni.

like facebook„Certificatul de concediu medical prezentat de d-na C.M., nu evidenţiază afecţiuni care pot fi generate de acte de violenţă, doar corespunde unei afecţiuni care vizează infecţiile acute ale căilor respiratorii superioare cu localizări multiple şi neprecizate, iar persoana invocată în calitate de martor, declară că nu a fost de faţă la producerea incidentului”, se arată în comunicatul ITM.

VIDEO Șocant! O femeie a ajuns la spital, după ce a fost bătută de primar, chiar în biroul acestuia

 

One thought on “Vezi ce au constat inspectorii ITM în cazul primăriţei acuzate că a lovit o angajată

  1. Cam tarziu ati dat stirea…. ce usor se poate denigra un om in presa!
    ”Certificatul de concediu medical prezentat de d-na C.M. nu evidenţiază afecţiuni care pot fi generate de acte de violenţă, doar corespunde unei afecţiuni care vizează infecţiile acute ale căilor respiratorii superioare….”
    S-a vazut clar ca in preajma alegerilor locale, BOGATII comunei incearca prin toate mizeriile posibile sa puna mana pe putere, implicit pe pamanturile oamenilor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *