Decizie surpriză! Căzăcuţ vrea să îşi facă un alt abator. Vezi unde îl va construi!

abator Roma- Doly Com BotosaniOmul de afaceri Iulian Căzăcuţ are un plan surprinzător de afaceri, în ciuda faptului că firma acestuia, Doly Com SRL, care deţine abatorul de la Roma, a intrat în faliment, ca urmare a unor datorii de aproape 100 de milioane de lei către bugetul de stat.

Căzăcuţ, care şi-a înfiinţat, în 2015, alte două firme- Doly Com Producţie SRL şi Doly Com Distribuţie SRL- şi-a anunţat intenţia de a-şi construi un alt abator pe raza comunei Bucecea. Surse apropiate acestuia susţin că omul de afaceri botoşănean deţinea trei hectare de teren pe drumul Bucecea- Huţani, iar de curând a făcut demersuri pentru achiziţia a două hectare în vecinătate.

like facebookSe pare că Iulian Căzăcuţ vrea să îşi deschidă la Bucecea o linie de sacrificare a porcilor, care să funcţioneze în paralel cu cea de la Roma, axată pe tăierea de bovine şi cabaline.

Una dintre variante este aceea că, pe lângă fondurile proprii, Căzăcuţ are intenţia de a atrage o finanţare europeană pentru noua investiţie de la Bucecea.

 

 

2 thoughts on “Decizie surpriză! Căzăcuţ vrea să îşi facă un alt abator. Vezi unde îl va construi!

  1. Cu privire la acest Cazacut nu-i nici o surpriza. Acest individ vrea sa fenteze statul prin declararea insolventei si cu banii depusi la tescherea urmeaza sa-si construiasca un alt abator. Si aceasta practica se apropie de stilul mafiot de actiune economica.

  2. Legile din romania sunt interpretabile ceea ce ii permite acestui asistent medical sa jongleze cum doreste. Oare de ce a trecut ca administrator pe doly com distributie pe cumpul lui cumatru moldovean ? Ceea ce sa intamplat cu kadymeat se va intampla si cu dolycom. Statul doarme..anaful doarme cazacuti transeaza angajatii si animallele chinuit de camioanele in care sunt aduse vii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *