Ziarul Buzz face înscrieri pentru copiii care doresc să prezinte ținute pentru sărbătoarea Paștelui

diana buzzDoar două zile au mai rămas pentru a te înscrie, pentru a prezenta moda copiilor în ziarul Buzz, publicația copiilor și a adolescenților din Botoșani, în luna aprilie. Astfel, toți copiii cu vârste cuprinse între 2 și 15 ani, îndrăgostiți de podium, de fashion, se mai pot înscrie azi și mâine pentru sondajul lunii aprilie care îi va desemna pe cei doi câștigători ai lunii.

like facebookÎn luna aprilie ținutele prezentate vor fi de sărbătoare pentru că ziarul Buzz, nr. 50, va apărea pe piață în apropierea Sfintelor Sărbători Pascale.

vlad buzzUn băiat și o fată vor fi desemnați câștigători și vor prezenta ținute la modă de la magazinul Junior, partenerul ziarului Buzz în acest proiect. Modelele lunii vor beneficia fiecare de câte o apariție în ziarul Buzz, precum și de câte un portofoliu de fotografii realizate profesionist. Copiii care nu reușesc să adune voturi suficiente într-o lună vor intra automat în sondajele lunilor automate având aceleași șanse să devină modelul lunii.

Înscrierea se face completând formularul aici sau trimițând o fotografie și următoarele date: nume, prenume, vârstă, un  număr de telefon și o fotografie la [email protected].

Miercuri și joi sunt ultimele zile în care vă mai puteți înscrie pentru sondajul lunii aprilie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *