Sute de mesaje de condoleanţe postate de prieteni în memoria tânărului decedat în Anglia

constantin macsimSute de mesaje de condoleanţe au început să curgă pe reţelele de socializare după aflarea veştii că botoşăneanul Constantin Macsim a fost găsit mort în Anglia. Prieteni sau simple cunoştinţe şi-au exprimat durerea prin care trec în aceste momente.

„O mare parte din amintirile mele te au și pe tine și mă va bucura mereu asta, începând cu prima zi de școală, ultima zi de liceu și toate revederile de după. Am împărțit aceeași bancă 12 ani și cumva nu am rămas niciodată fără povești și discuții, mai ales în timpul orelor. Am învățat să cântăm la chitara împreună și mereu am crezut, că la un moment dat tot vom avea trupa noastră. Și încă cred asta, îți las ceva timp să compui solouri. Vei rămâne mereu alături ne noi, cel mai frumos grup de prieteni de liceu ! Rock on!”, spune un vechi prieten.

Nici colegii de serviciu din Bucureşti nu l-au uitat pe Constantin Macsim şi au scri poveşti cum l-au cunoscut şi întâmplări prin care au trecut.

like facebook„Adio, dragul meu. Imi amintesc cum „te-am ales” si am spus tuturor la munca ca eu cu tine vreau sa lucrez! Si ai ras tare mult cand ti-am povestit asta. Si din prima zi a fost buddy love. Am impartit acelasi cubicle, si imi dadeai coate, asa, razand, ca n-ai loc de mine. Asa cum ai rade citind textul asta tragico-„corporatrist”. Doar ca nu mi-ai fost doar coleg la o corporatie. Am mancat acelasi pranz de multe ori. Am impartit tigari, beri. Ne minunam reciproc cu descoperiri muzicale. Am petrecut ore intregi vorbind despre viata si despre cum sa o facem mai buna. Am impartasit viziuni si sperante. Ne-am plimbat cu barca in Cismigiu si ne faceam planuri sa facem o excursie nebuna cu autostopul. Te sunam la 4 dimineata cand eram dezamagita in dragoste si tu ma ascultai si-mi promiteai ca gasesti tu un barbat ca lumea sa aiba grija de mine. Pentru ca mi-ai fost un frate. Si dadeai tot ce aveai sa ma vezi zambind. And we were „knockin’ haterz”… And I promise I will make you proud… Rest in peace, my dear Constantin Macsim„, se arată în postarea unei foste colege.

Multe dintre mesaje erau însoţite de cântece adorate de tânăr sau de fotografii cu amintirile acestuia din diverse drumeţii.

„M-am tot gandit daca are vreun sens sa scriu ceva aici, dar iata ca totusi o fac. Imi pare rau ca nu mai este printre noi si sper ca in felul asta si-a gasit pacea si iubirea despre care tot vorbeam ca se gaseste in Univers. Mi-am adus aminte de poza asta… de data asta a facut un drum similar ce nu se mai opreste in varful muntelui”, este un alt mesaj postat.

Tânărul ce era dat dispărut în Anglia a fost găsit mort

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *