Prefectul județului cere controale la agenții economici care vând băuturi alcoolice. Vezi motivul!

Dan nechiforPrefectul județului a cerut un control la unitățile care comercializează băuturi alcoolice. Dan Nechifor acuză faptul că, deși există o legea care interzice ca alcoolul să fie vândut minorilor, există destui comercianți care o încalcă. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a dispus, în cadrul Comisiei de Protecția Consumatorului, care a avut loc marți, constituirea unei comisii mixte care să verifice unitățile de alimentație publică.

like facebookMerg personal și fac cumpărături și am observat că această interdicție legală de a oferi posibilitatea minorilor să cumpere alcool nu se respectă la noi. Unde am fost, unitățile nu au nicio problemă în a oferi alcool minorilor”, a spus Nechifor.

Prefectul urmează să emite un ordin privind acest control, la care vor participa reprezentanți ai Poliției, Jandarmerie, Protecția Consumatorului.

 

 

2 thoughts on “Prefectul județului cere controale la agenții economici care vând băuturi alcoolice. Vezi motivul!

  1. Dar de tigari se uita ? veniti dimineata de pe la ora 7.30 la alimentara din spatele liceului sanitar pe aleea de la Biserica Roseti spre parc sa vedeti cati elevi sunt in toata zona , toti cu tigara in gura, fac o mizerie prin toate blocurile pe unde se baga sa nu-i vada profesorii. Multi nici nu mai ajung la scoala la prima ora. Verificati comerciantii de ce vand tigari la bucata la copii.

  2. la toate barurile din com. Tudora se vand bauturi alcoolice minorilor.La barul lui Catea unde e discoteca numai minori vezi in coma alcoolica.Acum cateva luni pe o fata a luat-o salvarea in coma alcoolica de la Catea.Barurile lui Catea din Tudora nu pot fi inchise deoarece seful de post din comuna e ”mana-in-mana” cu Catea.Se duce si isi umple sacosile cu produse alimentare de la magazinele acestuia si il lasa in pace cu barurile si discoteca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *