Proiect: Festival al macaroanelor într-o comună limitrofă Botoşaniului

dragos apetreO comună din judeţul Botoşani ar putea găzdui un festival al macaroanelor cu reţetele italienie şi româneşti.

Ideea i-a venit unui om de afaceri, Dragoş Apetre, ce a organizat weekend-ul trecut o acţiune caritabilă cu un grup de investitori italieni. Copiii din satul Costeşti comuna Răchiţi au primit paste din parea organizatorilor după ce au asistat la un spectacol de magie şi au fost instruiţi de jandarmi şi pompieri.

VIDEO Zeci de copii participanţi la o acţiune caritabilă şi instruiţi de jandarmi şi pompieri

În paralel omul de afaceri a sprijinit şi organizarea festivalului Ion Creangă de la Uvertura Mall. Festivalul organizat de profesorii Lenuţa Dascălu, Maria Asiminoaei şi Daniela Păduraru de la Şcoala copii spectacol ion creanga2Generală nr 14 din municipiul Botoşani s-a bucurat de un real succes printre elevii de gimnaziu.

Acţiune sale au atras atenţia şi primarului comunei Răchiţi, Gheorghe Iacob, care a preluat ideea şi vrea să organizeze un festival al macaroanelor în comuna pe care o conduce. Festivalul va fi dedicat copiilor şi va însemna printre altele o degustare a produselor din paste făinoae făcute după reţete în principal italiene.

copii spectacol ion creanga1like facebookSper ca această iniţiativă să se concretizeze şi să putem atrage atenţia şi investitorilor care ar putea dezvolta în comună o unitate de procesare a pastelor. La început am făcut pentru copii din Costeşti, însă pentru mine nu contează zona. Acum am sprijinit şi festivalul organizat pentru copii din mai multe comune. Dacă sunt solicitat şi am putere sunt încântat să ajut pe cineva, indiferent de zonă”, a spus Dargoş Apetrei.

Printre acţiunile sale se mai numără şi un spectacol caritabil organizat de sărbătorilor de sfţrşit de an în satul Costeşti.

VIDEO Gest impresionant făcut de un om de afaceri. A chemat toţi copii dintr-un sat şi le-a oferit un spectacol de Crăciun şi daruri

copii spectacol ion creangaspectacol copii costesti5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *