Florin Ţurcanu, în faţa judecătorilor: Recunosc faptele şi le regret. Nu rezist în arest preventiv

anchetatori acasa la florin turcanu - casa de pe strada Pajistei- BotosaniFlorin Ţurcanu a început să îşi schimbe atitudinea faţă de acuzaţiile care i se aduc de procurorii DNA. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean a fost prezent, luni, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Suceava pentru judecarea contestaţiei la măsura arestării preventive dispusă de Tribunalul Suceava.

În faţa instanţei Florin Ţurcanu a menţionat că recunoaştele faptele de trafic de influenţă de care este acuzat şi le regretă.

Acesta a mai adăugat că îi pare rău că a intrat în politică şi că este bolnav şi nu suportă regimul de detenţie. Fostul şef al judeţului a cerut clemenţă şi a solicitat înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

like facebookProcurorii DNA au solicitat respingerea cererii şi menţinerea măsurii arestării preventive. Instanţa a rămas în pronunţare.

Florin Ţurcanu arestat preventiv de judecătorii Tribunalului Suceava

 

 

3 thoughts on “Florin Ţurcanu, în faţa judecătorilor: Recunosc faptele şi le regret. Nu rezist în arest preventiv

  1. Dar când ai furat din banii de pensii , de sosele , de autostrăzi, de ,că de asta sunt gropi că furati voi cum ai suportat?
    LA OCNA ERAU DUSI HOTII , ACOLO AR TREBUI SĂ STEA CEI CE FURĂ DAR LEGILE SUNT FACUTE DE EI PENTRU A FURA!

  2. Atunci a fost bine, acum trebuie crezut ca este bolnav, remuscarile si pocainta i-a agravat starea de rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *