Florin Țurcanu acuzat de procurorii DNA și de alte infracțiuni. Vezi despre ce este vorba!

florin turcanu ridicat de dna perchezitii la casa socrului3Fostul președinte al Consiliului Județean este acuzat de noi infracţiuni de către procurorii DNA. Astfel, Florin Ţurcanu trebuie să facă faţă acuzaţiilor de spălarea banilor.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2013-2014 a ascuns și a disimulat adevărata natură a provenienţei, a dispoziţiei sau a proprietăţii asupra imobilului din zona Lebăda, imobil care a fost construit și finanțat gratuit cu suma de  272.906,16 lei de către SC Cornells Floor SRL și Bîrsan Vasile Marcel cunoscând că bunurile provin din săvârșirea infracțiunii de trafic de influenţă.

like facebookPe de altă parte, socrul său, Aristomel Anuşcă este acuzat de complicitate la trafic de influenţă după ce l-a ajutat pe ginerele său să primească sume de bani şi foloase necuvenite în valoare totală 272.906 de lei. Sumele au venit de la Marcel Bârsan. În schimbul banilor firma Cornell s Floor administrată de omul de afaceri trebuia sp primească trei contracte, respectiv ,,Reabilitarea și valorificarea durabilă a obiectivului de patrimoniu Complexul Monahal Coșula, județul Botoșani”, ,,Modernizare DJ 207N Botoșani-Curtești-Cristești – DN 28B, km 0+900-13+900” și ,,Modernizare DJ 208H Pădureni-Coșula-Buda, km 34+150-39+150”.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *