Probleme de lot pentru FC Botoşani înaintea meciului cu CSU Craiova

cristi pustai carralero fc botosaniCristi Pustai are o misiune dificilă la meciul, de joi, cu CSU Craiova. Tehnicianul FC Botoşani nu se poate baza pe mai mulţi jucători ce i-a folosit titulari la ultimile partide. Astfel, fundaşul drepta Dimitrov nu a fost recuperat cum se spera, iar Gabriel Vaşvari este şi el pe lista accidentaţilor.

like facebookMatulevicius a jucat un meci oficial la naţionala Lituaniei şi fundaşul Miron urmează să evolueze marţi cu naţionala de tineret a României. În ciuda problemelor de lot antrenorul echipei locale spune că va aborda partida din deplasare cu încredere.

„Urmează un meci în deplasare, la o echipă care în acest play-out şi-a câştigat ambele meciuri de pe teren propriu. O echipă care a ajuns pe primul loc, o echipă foarte bună. Noi ne confruntăm cu probleme. Dimitrov nu a putut fi recuperat şi nu ştim dacă o să-l avem  nici la meciul cu Timişoara. Nici Gabi Vaşvari. Mai e şi accidentarea lui Dan Roman plus plecarea celor doi la lot, Miron şi Matulevicius. Deivydas s-a întors astăzi însă trebuie să vedem starea sa. Miron în schimb joacă mâine un joc oficial la Mediaş. Umează să decidem dacă îl convocăm sau nu. E drept însă că am la dispoziţie alţi jucători, pentru că de aceea lotul este atât de numerous. Au şi alţii şansă să joace. Important este să mergem la Craiova cu încredere. În play-out nu mai există teren propriu sau deplasare. Pe orice teren poţi să obţii puncte. Orice punct adăugat e bun. Egalul este mai bun decât o înfrângere”, a declarat Cristi Pustai.

Partida CSU Craiova- FC Botoşan va avea loc joi de la ora 16:00 meciul urmând a fi transmis în direct de Digi, Dolce şi Look.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *