Țigări de contrabandă ascunse în rezervorul unui autoturism Honda

tigari in rezervor 1La Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, echipa comună de control a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în rezervorul unui autoturism marca Honda 5.200 ţigarete de contrabandă.

like facebookÎn data de 26 martie, în jurul orei 16.40, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Alexandru M., persoană cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 39 de ani, conducând un autoturism marca Honda Acord, înmatriculat în Bulgaria.

tigari in rezervor 2În baza unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului Honda. În urma acestuia, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit 5200 ţigarete marca „Winston”, cu timbru de acciză R. Moldova, ascunse în rezervorul autoturismului

Conform reglementărilor legale în vigoare, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de aproximativ 3000 lei, şi a autoturismului, în valoare de 11.160 lei, în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *