Proxenetul botoșănean Ion Clămparu, sex în pușcărie!

clamparu ionTemutul interlop Ion Clămparu a făcut sex, în puşcărie, pentru prima oară, după cinci ani de abstinenţă. Acum îl bate gândul să facă şi nuntă, scrie  Spynews.ro.
like facebookIon Clămparu a fost vizitat, astăzi, în închisoare, după ce a fost vizitat, în detenţie, de iubita lui. Potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Penitenciarelor, acesta făcuse cerere încă de când era încarcerat la Penitenciarul Rahova. Cu toate că solicitarea îi fusese aprobată, vizita conjugală a fost amânată odată cu transferul deţinutului la penitenciarul din Iaşi. Contactată telefonic, iubita lui Clămparu, Loredana, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că a fost pentru prima dată, după cinci ani, când se întâlneşte cu acesta la camera intimă.
loredana clamparu, vizita intima la penitenciar copyFemeia ne-a dezvăluit că are doi copii cu Ion Clămparu, concepuţi în perioada în care acesta era urmărit internaţional. Pentru că liderul interlop avea acte false, nu a putut atunci să-i recunoască, lucru pe care urmează să-l facă abia acum. „Ion vrea să treacă copiii pe numele lui şi vrem să ne căsătorim în penitenciar”, a declarat Loredana pentru Spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *