Directorul Teatrului ”Mihai Eminescu” : Trebuie să depășim aceste ifose și orgolii politice și să facem ceva pentru această construcție

apetrei traian, director teatrul mihai eminescu BotosaniDirectorul Teatrului ”Mihai Eminescu”, Traian Apetrei, a declarat, duminică, la acțiunea civică inițiată de actori, că teatrul trebuie scos din conotațiile politice. El spune că lucrările de reabilitare a teatrului înaintează anevoios și că politicienii ar trebui să lase orgoliile deoparte în acest caz și să facă demersuri pentru finalizarea proiectului.

like facebookLumea are nevoie de teatru. Trebuie să depășim aceste ifose și orgolii politice și să facem ceva pentru această construcție, indiferent de culoarea politică. Se pierde timp, procedurile sunt lungi și inclusiv acum se poate face ceva. Cred că la decizii ceva nu funcționează”, a spus Apetrei.

Directorul teatrului susține că la Casa Tineretului nu sunt condiții pentru spectacole.

Sâmbătă seară a lipsit foarte puțin să nu întrerupem reprezentația. Ne-au înconjurat acolo vreo trei baruri și o sală de fitness, se aud prin uși zgomotele de la baruri și a lipsit puțin să nu întrerupem spectacolul”, a adăugat Apetrei.

Directorul Teatrului ”Mihai Eminescu” va cere sprijinul Ministerului Culturii, dar și a UNITER pentru a rezolva problema de la Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *