Povestea Roxanei Ștefănucă, botoșăneanca care a supraviețuit atentatelor, a apărut în presa britanică

botosaneanca scapate din atentatele de la bruxellesPovestea tinerei din Botoşani care a supravieţuit împreună cu fetiţa ei de doi ani exploziei de la metroul din Belgia, face înconjurul lumii.

Jurnaliştii de la Daily Mail amintesc că Roxana şi fetiţa ei de 2 ani sunt singurele persoane care au scăpat cu viaţă din vagonul groazei.

like facebookTânăra se află internată în stare gravă într-un spital din Bruxelles. Povestea Roxanei Ştefănucă, tânăra de 23 de ani din Botoşani, care a supravieţuit împreună cu fiica ei de 2 ani atentatelor din Bruxelles a impresionat întreaga lume. Jurnalistii britanici prezinta sirul evenimentelor care s-au petrecut marti in vagonul groazei, potrivit B1. ro. 

Miracol în Bruxelles: Povestea Roxanei Ștefănucă, tânăra care a supraviețuit atentatelor, a apărut în presa britanică

În ziua atentatelor, Roxana şi-a dus fiica cea mare, în vârstă de 5 ani la şcoală. Pentru că nu a avut cu cine să o lase, a luat-o cu ea şi pe cealaltă fetiţă a ei de 2 ani. Pe drumul de întoarcere spre casă, o bomba a explodat într-unul dintre vagoanele metroului aflat în statia Maelbeek, în care se aflau cele două românce. Dupa ce metroul a sarit in aer 20 de oameni au murit pe loc. Roxana şi micuţa Maria au fost singurele supravieţuitoare.

Apropiatii Roxanei spun tânara a supravietuit exploziei pentru ca a fost protejata de trupurile celor din jur, iar acum ea se afla internata in stare grava impreuna cu fetita in Belgia.

Alti doi romani au fost raniti in antentatele de marti din Bruxelles.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *