Om politic, după arestarea lui Florin Ţurcanu: Vor mai urma şi alţii

dumitru zmau si gheorghe iacob aldePrimul om politic din Botoşani care reacţionează după arestarea fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu este vicepreşedintele ALDE, Dumitru Zmău. Acesta a menţionat că fostul liberal nu s-a gândit la binele judeţului ci doar la binele lui şi a familiei sale spunând în acelaşi timp că după gratii ar putea să ajungă şi alţi oameni importanţi dacă Florin Ţurcanu va denunţa la DNA.

“Casele făcute la vedere, cât de mici ar fi, tot se observă. Dacă sunt făcute din furtişaguri. O casă poate să facă toată lumea. Eu nu mai lovesc în oamenii căzuţi dar ştiu oameni care nu au gândit niciodată binele acestui judeţ. S-au gândit doar la binele lor şi au fost ajutaţi de hotărârile proaste luate la nivelul PSD-ului şi PNL-ului. Nu ştiu dacă el va rămâne singur. Cred că vor mai urma şi alţii. Odată prinsă păsărica în colivie, păsărica mai vorbeşte şi prin somn”, a declarat Dumitru Zmău.

like facebookVicepreşedintele ALDE a mai afirmat că s-au pierdut patru ani în care nu s-a făcut nimic atât în municipiu cât şi în judeţ şi a menţionat că a făcut bine când a luat decizia de a pleca din PNL simţind că erau lucruri necurate.

 

2 thoughts on “Om politic, după arestarea lui Florin Ţurcanu: Vor mai urma şi alţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *