VIDEO Zeci de copii participanţi la o acţiune caritabilă şi instruiţi de jandarmi şi pompieri

spectacol copii costesti6Peste 100 de copii au participat, sâmbătă dimineaţă, la o acţiune caritabilă ce a avut loc într-un sat de la marginea Botoşaniului. Este vorba despre o acţiune organizată la barul „La Groapă”, ce aparţine omului de afaceri Dragoş Apetre din satul Costeşti, comuna Răchiţi

Micuţii au participat la un spectacol de magie, momente de umor cu un clovn. La eveniment au luat parte şi reprezenanţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi precum şi ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

spectacol copii la costesti rachiti7Copii au fost instriuţi cum să se comporte în comunitate pentru a nu genera conflicte precum şi cum să prevină sau să acţioneze în situaţii de urgenţă, cum ar fi incendii sau cutremure. La final au avut parte de o surpriză din partea unui grup de italiani condus de omul de afaceri Giacomo Domenico şi patronii restaurantului Vechea Roma de lângă Stadionul Municipal.

like facebook” Am vrut să îi distrez pe aceşti copii cu spectacolele organizate cât şi să îi educ cu ajutorul specialiştilor de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. La final le-am pregătit o surpiză cu ajutorul investitorilor italieni. Am mai făcut asemenea acţiuni şi când am văzut cât de mult s-au bucurat am zis să devină un obicei”, a declarat Dragoş Apetre.

Omul de afaceri a mai organizat o acţiune asemănătoare în preajma sărbătorilor de iarnă când copii din Costeşti au vizionat un spectacol de magie şi umor şi au primit vizita lui Moş Crăciun.

spectacol copii la costesti rachiti6spectacol copii la costesti rachiti5spectacol copii la costesti rachiti3spectacol copii la costesti rachiti2spectacol copii la costesti rachiti1spectacol copii la costesti rachitispectacol copii la costesti rachiti8spectacol copii costestispectacol copii costesti1spectacol copii costesti2spectacol copii costesti3spectacol copii costesti4spectacol copii costesti5

One thought on “VIDEO Zeci de copii participanţi la o acţiune caritabilă şi instruiţi de jandarmi şi pompieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *