Un primar a amenințat cu greva Ministerul Energiei pentru că îi ține blocat un proiect de alimentare cu gaz

primar gheorghe iacob rachitiUn primar al unei comune limitrofe municipiului Botoşani a ajuns să îi ameninţe cu grevă pe reprezentanţii Ministerului Energiei care îi ţin blocat un proiect de alimentare cu gaz de mai bine de un an.

Gheorghe Iacob, primarul comunei Răchiţi a susţinut că 500 de locuitori şi 35 de societăţi comerciale din comuna pe care o conduce aşteaptă proiectul de alimentare cu gaz, însă reprezentanţii Ministerului nu vor să semneze documentele pentru demrarea licitaţiilor de executare.

like facebookAcesta a spus că le-a transmis organelor centrale că dacă nu se va debloca proiectul va închiria trei autocare şi va merge cu oamenii nemulţumiţi la Bucureşti.

“Săptămâna trecută am ieşit public şi am spus că de un an de zile nu se scoate la licitaţie proiectul de gaz pe Răchiţi şi Botoşani. Am spus că mă duc cu trei autocare, că fac grevă şi că blochez ministerul. După acea declaraţie, mi-au spus că în cel mai scurt timp, vor scoate la licitaţie. Ei nu au o răspundere dar când au văzut că ieşim în stradă, au reacţionat. Am 500 de locuitori şi 35 de societăţi comerciale care aşteaptă gazul. În cazul în care nu scot la licitaţie, voi închiria trei autocare şi voi pleca cu oamenii la Bucureşti. Nimeni nu îşi mai asumă răspunederea, nu face nimic. Care e de bună credinţă şi care este corect, nu îi este frică de a semna un document”, a declarat Gheorghe Iacob.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *