FOTO Crimă oribilă! Un bărbat și-a ucis consăteanul cu toporul în văzul copiilor

criminali baznoasa eros toader1Un bărbat de 36 de ani, din localitatea Bîznoasa, comuna Lunca, a fost omorât, vineri seară, cu sânge rece de un consătean de 50 de ani. Conflictul ar fi pornit de la băutură. Victima, Ionel Macovei, s-a dus la agresor acasă să-i ducă un pachet de țigări și au băut câteva pahare împreună. La un moment dat, a izbucnit un conflict între Eros Toader, de 50 de ani și Ionel Macovei. Primul l-a lovit cu un topor în cap, lăsându-l inconștient.

like facebookLa toată scena au asistat mai mulți copii minori ai agresorului, dar și fratele acestuia, care spune că a încercat să-i despartă pe cei doi.

La fața locului au ajuns polițiștii, care i-au ridicat pe agresor și fratele acestuia pentru audieri. Oamenii legii au declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele crimei.  Culmea este că cei şapte copii minori ce au asistat la crimă au rămas în casă alături de trupul neînsufleţit al victimei timp de zeci de minute până la finalizarea anchetei.

masina de politie la crimacriminalisti crima casa lunca3criminalisti crima casa lunca2criminalisti crima casa lunca1criminalisti crima casa lunca

 

One thought on “FOTO Crimă oribilă! Un bărbat și-a ucis consăteanul cu toporul în văzul copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *