Jandarmii în rezervă, sărbătoriţi la Inspectoratul de Jandarmi Botoşani

Ziua Veteranilor Unităţii jandarmerieVineri, 25 martie, jandarmii botoşăneni aflaţi în activitate au avut prilejul de a se întâlni cu foşti colegi, ofiţeri şi subofiţeri în rezervă sau în retragere.

Sărbătorirea Zilei Veteranilor Unităţii este un moment de bucurie pentru toţi cei aflaţi în activitate, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani profitând de acest prilej pentru a le transmite, din partea  întregului corp de jandarmi, urări de sănătate, viaţă lungă şi putere de muncă.

Încrederea constantă de care Jandarmeria Română se bucură în acest moment este şi rodul muncii lor, fapt care ne obligă să fim permanent în căutarea celor mai bune şi eficiente soluţii la provocările lumii în care trăim, tot mai dinamice pe zi ce trece.

Ziua Veteranilor jandarmiCredem cu tărie în solidaritatea dintre generaţii, iar locul ocupat astăzi de Jandarmeria Română în societatea românească şi în comunitatea internaţională se datorează tuturor celor care au muncit pentru această Armă.

Ca urmaşi ai veteranilor unităţii, ca păstrători de tradiţii, jandarmii îşi vor face în continuare datoria, sub deviza ostaşului român dintotdeauna: „Onoare şi Patrie”.

Sursa: comunicat IJJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *