VIDEO Accident grav la Lebăda. Două persoane au ajuns la spital

vw touran accident lebadaUn grav accident s-a produs, joi dimineaţă, în zona Lebăda. Un VW Touran ce mergea dinspre Botoşani spre Zăiceşti a izbit în spate un Mercedes ce vroia să facă stânga la casele din cartierul rezidenţial.

În urma impactului două persoane din VW Touran au fost rănite fiind preluate de o ambulanţă şi un echipaj Smurd şi transportate la spital. Inclusiv cei doi şoferi au fost răniţi, Roxana Ciobanu, de 33 de ani din autoturismul Mercedes şi Dănuţ Brânzei, de 44 de ani, din VW Touran.

like facebookPoliţiştii au ajuns la faţa locului, iar primele concluzii vizează culpa comună a şoferilor. Şoferiţa se face vinovată de efectuarea unei manevre la stânga pe linia continuă, iar şoferul VW pentru că nu a păstrat distanţa regulamentară având în vedere că în zonă drumul este drept şi cu vizibilitate.

vw touran accident lebada1

mercedes accident lebadaaccident lebada vw touran si mercedes

4 thoughts on “VIDEO Accident grav la Lebăda. Două persoane au ajuns la spital

  1. Domnu pirat nu a pastrat distanta? Pai nu are el atata experienta la cate drumuri face din Flamanzi spre Botosani si retur? Lasa ca mai are o masina, mai schilodeste si pe altcineva cu cealalta…

  2. Bai iulian? Dar in pris-com ca stau cate 20 in picioare nu vede nimeni asta?
    Si care e problema ta? Nu fura,nu da in cap la nimeni,vezi-ti de treaba ta,isi munceste banul cinstit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *