Florin Ţurcanu arestat preventiv de judecătorii Tribunalului Suceava

florin turcanu ridicat de dna perchezitii la casa socrului2Florin Ţurcanu a fost arestat preventiv, miercuri după amiază, de judecătorii Tribunalului Suceava. Instanţa a admis cererea formulată de procurorii DNA ce îl acuza pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean de trafic de influenţă după ce l-a determinat pe omul de afaceri Marcel Bârsan, patronul unei firme de construcţii, să îi construiască o casă pe numele socrului său în zona Lebăda. Decizia instanţei nu este definitivă.

Fostul şef al judeţului i-a promis că va interveni pe lângă funcţionari din CJ şi primăriile Avrămeni şi Dângeni pentru obţinerea unor contracte.

like facebookÎn faţa procurorilor Florin Ţurcanu nu a recunoscut faptele, în timp ce omul de afaceri, a colaborat cu anchetatorii şi a scăpat fără măsuri preventive. Marcel Bârsan este acuzat de cumpărare de influenţă.

Fostul preşedinte al CJ mai este anchetat de DNA într-un dosar de trafic de influenţă şi instigare la abuz în serviciu, faptele datând din perioada 2012-2014 când ar fi determinat mai mulţi angajaţi ai CJ şi ai instituţiilor subordonate să încheie mai multe contracte cu diverse firme.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, reţinut de procurorii DNA

 

5 thoughts on “Florin Ţurcanu arestat preventiv de judecătorii Tribunalului Suceava

  1. Iaca ca ii vine randul si Prea Iubitului Primarel de Avrameni sa de-a socoteala la abuzurile facute in cei 4 anisori ai sai de Mare Imparat in Avrameni.
    Acusica te vedem si pe Matale domn Bucataru cu catusele pe maini,aaaa uitasem, sa asculti melodia de la Paraziti cu SAPUNUL ca ti se potriveste :)))), Hai cu AMR-ul

  2. Vine randul militianului Smeu cat de curand…ca multa spaga a mai luat la viata lui…vila in mijlocul orasului,farmacii,afaceri cu cupoane agricole…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *